Omvisning i Tjønnstuggu friluftsbarnehage

Bli med på en liten tur rundt i barnehagen vår!

Akebakken

På vinteren er dette et populært turmål! Vi aker, står på ski og brenner bål.

Demningen

På Demningen er det en bekk som er spennende å leke i. Vi har også bålplass og benk å spise ved.

Hakkebakkeskogen

Hakkebakkeskogen er vårt nærmeste turmål. Der har vi bålplass med benker rundt og en gapahuk med vedovn for våte dager. Vi har også laget en naturlekeplass oppe i og mellom trærne ved hjelp av tau og treverk som vi klatrer i.

Klatreberget

I Klatreberget er det mange muligheter for alle. Her finnes huler å utforske, bratte skrenter og steinvegger å klatre i og bålplass å slappe av rundt.

Hula

Hula er spennende å utforske, klatrer du gjennom kommer du opp på toppen av bergkanusen.

Solemsvåttån

Turen til Solemsvåttån starter med bratt bakke hvor vi må bruke tau og noen plasser også må krype på alle fire. Fort opp i fugletåret for å se om vi ser husene våre eller barnehagen!

Trollskogen

I Trollskogen leker vi på de store steinblokkene som blir perfekte borger eller sjørøverskip. Vi har også bygd oss en båt inspirert av historien om Geitekillingen som kunne telle til ti. Vi har også her en bålplass å varme oss rundt.

Barnehagen (inne)

Barnehagen vår består av en liten avdeling inne der vi har garderobe, kjøkken, bad, spiseplass og plass til å leke. Vi har en kjøkkenkrok for barna og en liten lesekrok.

Barnehagen (ute)

Uteområdet rundt barnehagen er veldig variert. Mange fine klatretrær, sandkasse og slengdisser i trærne. Vi har også en lavvo som vi trekker inn i for å spise og slappe av.

Lukk meny